EMNİYETTE KADIN ELİ VAR

Emniyet Genel Müdürümüzün eşi Polis Eşleri Derneği Genel Başkanımız Sibel AKTAŞ, EGM Sosyal Hizmetler ve Sağlık Dairesi Başkanımız Ayşegül ÖZCAN ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte, Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler ve Sağlık Dairesi Başkanlığı, Yenimahalle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Polis Eşleri Derneğimizin işbirliğiyle hayata geçirilen “Emniyette Kadın Eli Var” projemiz çerçevesinde açılan teşkilat mensuplarımızın hanımlarına yönelik kurslarımızı ziyaret etti. Projenin başından itibaren yapılan çalışmalar hakkında Hanımefendi ve beraberindeki heyete bilgi veren öğretmen ve kursiyerlerimiz, öğrendikleri tüm bilgi, beceri ve zevklerini, el emeği göz nuru ile hazırladıkları işlerde gösterdiler. Genel Başkanımız Sibel AKTAŞ, projede ve çalışmalarda emeği geçen herkesi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.