35.Olağan Genel Kurulumuz

Polis Eşleri Derneği Genel Merkezimizin 35.Olağan Genel Kurulu, 08.06.2022 tarihinde Ankara Polisevi nde düzenlendi. Faaliyet raporu bilanço, denetim kurulu raporu ve tahmini bütçenin okunup oylanmasının ardından yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi. Kurula katılan üyelerin tamamının oy birliği ile Sibel AKTAŞ, Esma ÇAKICI, Semra ŞENGÜN, Nurşen HOLOĞLU, Nadire ASLAN, Ebru ÇORUMLU ve Hayal KUNDUR Yönetim Kurulu asil üyeliğine seçildiler. Emniyet Genel Müdürümüz Sn. Mehmet AKTAŞ ın eşi Genel Başkanımız Sibel AKTAŞ, yaptığı konuşmada, kurul üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Polis Eşleri Derneği olarak çalışmalarımıza devam edileceğini, merkezde Yönetim Kurulumuz, illerde ise Şube Başkanlarımız, evlatlarımızın eğitimlerine destek olmak amacıyla bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceklerini ifade etti. Büyük Emniyet ailemizin her bir ferdinin kendileri için çok değerli ve önemli olduğunu vurgulayan Hanımefendi, konuşmasının sonunda Şube Başkanlarımıza ve üyelerimize de teşekkür ederek yönetim kuruluna başarılar diledi.

Genel Kurul sonucunda Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Sibel AKTAŞ, Satı ÇAKICI, Semra ŞENGÜN, Nurşen HOLOĞLU, Nadire ASLAN, Ebru ÇORUMLU, Hayal KUNDUR, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Duygu KARSLI, Safure ÇETİNKAYA, Fatma MERCAN, Tülay MACİT, Nilay SARAÇOĞLU, Reyhan ALİUSTA, Özden SÖNMEZ SEVGEL, Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Gülcanan YAVUZ, Arzu VURAL, Ayşe Nur SONAD, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Asuman TEKBAŞ DEMİRTAŞ, Nesrin CANBOLAT, Selma GÜLER seçildiler.