Şehit Ailelerimizle Karabük Gezimiz

Özel Harekat Başkanımızın eşi Döndü TÜRKER öncülüğünde, Özel Harekat Başkanlığımızca; şehit ailelerimize yönelik Karabük gezisi düzenlendi. Geziye şehitlerimizin kıymetli ailelerinin yanı sıra Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN, Özel Harekat Başkanımızın eşi Döndü TÜRKER ve Güvenlik Daire Başkanımızın eşi Tülay ÜNAL katıldılar. Misafirlerini karşılayan ve Karabük’ün tarihi ve turistik yerlerini birlikte gezen Karabük Valimizin eşi Özlem GÜREL, ailelerimizle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Genel Başkanımız GÜLVEREN, Valimizin eşi GÜREL’e, şehit ailelerimiz ve Polis Eşleri Derneğimiz adına, gösterdikleri yakın ilgi ve harika misafirperverliği için teşekkür ederek, dernek amblemli tabağımızdan hediye etti.