Antalya Şubemizin Kermesi

Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN ve üyelerimiz, Polis Eşleri Derneği Antalya Şubemizce, çocuklarımıza burs desteği sağlamak amacıyla düzenlenen kermese katılmak üzere Antalya’ya gittiler. Misafirlerini karşılayan Antalya Emniyet Müdürümüz Mehmet Murat ULUCAN ve eşi Şube Başkanımız Selda ULUCAN, misafirlerine hoşgeldiniz diyerek illerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ettiler. İl protokolü, Dernek üyelerimiz, teşkilat mensubu eşlerimiz ve vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleşen programda Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN, bereketli ve bol kazançlı olması temennisinde bulundu. Antalya şubemizden burs alan yüzlerce öğrencimiz için katkıda bulunmak isteyen misafirler, yöresel ürünler ve polis eşlerimizce hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerden alarak bağış yaptılar.