KERMES

Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN ve üyelerimiz, Polis Eşleri Derneği Aksaray Şubemizce, çocuklarımıza burs desteği sağlamak amacıyla düzenlenen kermese katılmak üzere Aksaray’a gittiler. Misafirlerini karşılayan Aksaray Emniyet Müdürümüzün eşi Şube Başkanımız Reyhan KARABAĞ, misafirlerine hoşgeldiniz diyerek illerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Genel Başkanımız ve beraberindekiler, ilk önce, Şehit Emniyet Müdürümüz Önder GÜZEL’in mezarını ziyaret ederek dualar okudular. Ardından, şehidimizin adının verildiği polis okulunu ve ailesini de ziyaret ettiler. Buradan da, kermes programına geçerek İl protokolü, Dernek üyelerimiz ve teşkilat mensubu eşlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen programın açılış kurdelesini kesen Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN, bereketli ve bol kazançlı olması temennisinde bulundu. Üniversitede okuyan çocuklarımıza katkıda bulunmak isteyen misafirler, yöresel ürünler ve polis eşlerimizce hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerden alarak bağış yaptılar.