Bolu Şubemizin Kermesi

Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN ve üyelerimiz, Polis Eşleri Derneği Bolu Şubemizce, çocuklarımıza burs desteği sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe katılmak üzere Bolu’ya gittiler. Misafirlerini karşılayan Bolu Emniyet Müdürümüzün eşi Şube Başkanımız Özlem ÇORAL ERDOĞAN, misafirlerine hoşgeldiniz diyerek illerinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. İl protokolü, Dernek üyelerimiz ve teşkilat mensubu eşlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen programın açılış kurdelesini kesen Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN, bereketli ve bol kazançlı olması temennisinde bulundu. Programın ilerleyen saatlerinde üniversitede okuyan çocuklarımıza katkıda bulunmak isteyen misafirlerimiz polis eşlerimizce hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerden alarak bağış yaptılar.