Derneğimiz 32. Olağan Genel Kurulu

Derneğimizin 32.Olağan Genel Kurulu 30.06.2018 tarihinde Ankara Polisevi "nde düzenlendi.Faaliyet raporu, bilanço, denetim kurulu raporu ve tahmini bütçenin okunmasının ardından yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi.Kurula katılan üyelerin tamamının oy birliği ile Arzu GÜLVEREN, Esma ÇAKICI, Semra ŞENGÜN, Sadiye SAÇLI SEZER, Döndü TÜRKER, Nevin ÖZMEN ve Gül Canan YAVUZ Yönetim Kurulu asil üyeliğine seçildiler.Emniyet Genel Müdür Vekili eşi Genel Başkanımız Arzu GÜLVEREN, yaptığı konuşmada, kurul üyelerine katılımlarından ve tam oyla seçilmelerinden dolayı teşekkür etti. GÜLVEREN ayrıca, aynı hız ve şevkle çalışmalarına devam edeceklerini, hep birlikte başarılı çalışmalara imza atacaklarını ifade etti. Ayrıca şube başkanlarımızın ve üyelerimizin, fedakarca gönülden verdikleri desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür etti.Genel Kurulun ardından akşam yemeğinde bir araya gelen Yönetim kurulumuz, Şube Başkanlarımız ve üyelerimiz önümüzdeki faaliyet döneminde yapılacak olan işler ve faaliyetler hakkında istişare ettiler.