31.OLAĞAN GENEL KURULUMUZ

Derneğimizin 31.Olağan Genel Kurulu 8.7.2017 tarihinde Ankara Polisevi'nde düzenlendi. Faaliyet raporu, bilanço, denetim kurulu raporu ve tahmini bütçenin okunmasının ardından yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi. Kurula katılan üyelerin tamamının oy birliği ile Sayın Gülhan ALTINOK,Serpil AKDENİZ, Fulya YILMAZ, Keziban AYDOĞAN, Semra ŞENGÜN, Döndü TÜRKER ve Tülay ÜNAL Yönetim Kurulu asil üyeliğine seçildiler. Emniyet Genel Müdürümüzün eşi Genel Başkanımız Sayın Gülhan ALTINOK, yaptığı konuşmada, kurula, katılımlarından ve tam oyla seçilmelerinden dolayı teşekkür etti. Sayın ALTINOK, aynı hız ve şevkle çalışmalarına devam edeceklerini, daha başarılı çalışmalara imza atacaklarını ifade etti. Ayrıca şube başkanlarımızın ve üyelerimizin, fedakarca gönülden verdikleri desteklerden dolayı duyduğu memnuniyetten söz eden Sayın ALTINOK, konuşmasının sonunda Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diledi. Genel Kurulun ardından akşam yemeğinde bir araya gelen Yönetim kurulumuz, Şube Başkanlarımız ve üyelerimiz önümüzdeki faaliyet döneminde yapılacak olan işler ve faaliyetler hakkında istişare ettiler. Ayrıca, yapılması planlanan sosyal sorumluluk projeleri hakkında da bilgi alışverişinde bulundular.