Anneler Günü Vesilesiyle Şehit, Gazi Anneleri ve Eşleri Onuruna Düzenlenen Program

Anneler Günü vesilesiyle 18.05.2017 tarihinde, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Eşleri Derneği tarafından Antares AVM Bella Balo Salonu’nda şehit ve gazi ailelerine yönelik program düzenlendi. Emniyet Genel Müdürümüzün eşi Polis Eşleri Derneği Genel Başkanı Sayın Gülhan ALTINOK Hanımefendi’nin ev sahipliğini yaptığı programa şehit ve gazi ailelerimizin yanı sıra Başbakan Yardımcımız Nurettin CANİKLİ’nin eşi Sayın Hatice CANİKLİ, AK Parti Konya Milletvekili Dr.Sayın Leyla ŞAHİN USTA, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim KALIN’ın eşi Sayın Neriman KALIN, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir ALPARSLAN’ın eşi Sayın Semra ALPARSLAN, Jandarma Genel Komutanı Yaşar GÜLER’in eşi Sayın Demet GÜLER, şair Sayın Dursun Ali ERZİNCANLI ve İlahiyatçı Sayın Ömer DÖNGELOĞLU ile Emniyet Genel Müdür Yardımcıları eşleri, Daire Başkanları eşleri katıldı. Programımıza ayrıca, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih SAFİTÜRK’ün eşi Ayşegül SAFİTÜRK ve 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında yaralanan Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut ASLAN’ın eşi Sayın Nadire ASLAN da katıldı. İlahiyatçı Ömer DÖNGELOĞLU, Peygamberimizin hayatı ve şehitlerle ilgili duygusal konuşma yaptı. Sayın DÖNGELOĞLU’nun ardından şair Dursun Ali ERZİNCANLI o güzel sesi ve hitabetiyle şiir okudu. Sayın ERZİNCANLI, Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR’e ithafen yazılan ‘‘ Otuz Kuş ’’adlı şiiri okurken salonda bulunanlar gözyaşlarına hakim olamadılar. Programa katılan annelere, Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Selami ALTINOK’un ‘‘ Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli eş ve anneleri; bu vatan sizlerin yetiştirdiği kahraman evlatlarımıza minnettardır. Anneler gününüzü en içten duygularımla kutluyor, şükranlarımı sunuyorum.’’mesajı da iletildi. Şehit anneleri ve eşleri başta olmak üzere tüm davetlilerin duygu dolu anlar yaşadığı program birlikte yenilen yemek ile son buldu.