Çamlıca Lojmanlarında Düzenlenen Kurslarımızın Yıl Sonu Sergisi

Polis Eşleri Derneği ve Yenimahalle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde hanımlara yönelik düzenlenen kurslarımızın yıl sonu sergisi 17.05.2017 tarihinde Çamlıca Polis Lojmanları İdare Amirliği’nde gerçekleştirildi. Teşkilat mensupları hanımlarının talep ettikleri branşlara göre Ekim ayında açılan kurslarımızda yaklaşık 100 kişi eğitim gördü. Yıl sonu sergimize Genel Başkanımız Sayın Gülhan ALTINOK Hanımefendi, Polis Eşleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Daire Başkanları eşleri ve davetliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Sayın ALTINOK, bu programda birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öncelikle böyle güzel bir faaliyeti talep ettikleri için hanımlara teşekkür etti. Sayın Hanımefendi konuşmasında şu sözlere yer verdi: ‘‘O hanımlar ki bir şekilde teşkilatımıza gerek eş olarak, gerekse kendileri hizmette bulunarak çok emeği geçen insanlar. Ama bu görevlerinin yanında bir şekilde de kendilerini geliştirmeye, üretken olmaya ve ekonomilerine katkı sağlamaya devam ediyorlar. Bu yüzden en büyük teşekkürü onlara etmemiz gerekir diye düşünüyorum. Ve umuyorum ki bu çalışkan, üretken hanımların sayısını teşkilatımız içinde daha da artırırız. Bizler Polis Eşleri Derneği olarak eğitim faaliyetlerinin ve eğitime verilen desteğin her zaman arkasındayız. Bu çalışmaların ve eğitim adına yapılan her türlü faaliyetin artması da can-ı gönülden dileğimizdir. Bu çalışmamızı yaparken bizlere destek olan Yenimahalle Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü’ne ve kurslarımızın öğretmenlerine gönülden verdikleri destekler için de çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar da, öğrencileriyle birlikte el ele gönül gönüle bu kursların ve bugünkü serginin yapılmasında çok emek verdiler. Kadının toplumdaki yerinin önemini bilen bir teşkilat ve dernek olarak bizler, bu tür faaliyetlere her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesile ile kursiyerlerimizin hayatına ufacık bir renk katabildiysek ne mutlu bize. Teşkilatımıza ve teşkilat mensuplarımızın değerli eşlerine hizmet etmeyi can-ı gönülden isteyen bir dernek olarak, kapımız sizlere her zaman açık olacaktır. Bizler elimizden geldiğince her zaman size destek olaya devam edeceğiz. Tekrar hepinize hem şimdiye kadar verdiğiniz emekler hem de hanımlarımızın ele emeği göz nuru hazırladığı ürünlerin sergilendiği bugünkü emekleriniz ve katılımlarınız için teşekkür ediyorum.’’ Kurslarını bitiren hanımlara sertifikalarını ve kurs öğretmenlerimize hediyelerini veren Sayın ALTINOK, serginin açılış kurdelesini kesti. Misafirlerle birlikte sergi gezen Sayın Hanımefendi, hanımların el emeği göz nuru ile ortaya çıkardıkları harika ürünlere tam not verdi. Önümüzdeki dönem daha çok kursların açılacağını ifade eden Sayın Hanımefendi’ye kursiyerlerimiz ve öğretmenleri teşekkür ederek, emekleri ve katılımlarından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.