POLİS EŞLERİ DERNEĞİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU

Derneğimizin Olağanüstü Genel Kurulu 21.04.2017 tarihinde Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantımız, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şube Başkanları ve temsilcileri ile Genel Merkez üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanlığı oluşturuldu. Faaliyet Raporu, Bilanço, Denetim Kurulu Raporu ve Tahmini Bütçenin okunarak onaylanmasının ardından tüzük değişikliği için önerilen maddelere geçildi. Kabul edilen önerge doğrultusunda, Tüzüğün, 1., 4., 7., 8., 10., 20., 21., 27., maddeleri değiştirilerek ismimiz Polis Eşleri Derneği olmuş, amblemimiz ‘‘Dairesel formatta hazırlanan logoda Polis Yıldızı, defne yaprakları, aile figürü ve yardımlaşmayı simgeleyen el figürleri bulunmaktadır. Ayrıca logonun zemininde Türklüğün simgesi olan Selçuklu motiflerine de yer verilmiştir. Logo Emniyet Genel Müdürlüğünün renkleri ile uyumlu olarak bir bütün halinde gücü, sevgiyi, şefkati, dayanışmayı, birlik ve beraberliği ifade etmektedir.’’ olmuştur. Dilek ve temenniler bölümünde, söz almak isteyen olup olmadığını sordu. Söz almak isteyen olmadığından Divan Başkanı Sayın F.Serpil AKDENİZ, Genel Başkan Sayın Gülhan ALTINOK’u kürsüye davet etti. Sayın ALTINOK, Polis Eşleri Derneği olan yeni ismimiz ve yeni amblemimizle derneğin adını ve faaliyetlerini daha geniş kitlelere duyurmayı, aynı hız ve şevkle çalışmalarına devam edeceklerini ifade ettikten sonra Genel Kurul Başkanlık Divanı ile Genel Kurul Üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Şehitlerimize rahmet ve ailelerimize başsağlığı, gazilerimize acil şifalar diledikten sonra sözlerini tamamladı.