Sayın Genel Başkanımız Minik Yüreklerin Bahar Şenliğini Ziyaret Etti

22 Mart 2017 Çarşamba günü, Ankara Altındağ'da bulunan Çağdaş Eğitim Uygulama Okulu ve Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği işbirliği ile özel eğitim gören öğrencilerimize yönelik bahar şenliği düzenlendi. Şenliğe, Emniyet Genel Müdürümüzün eşi Genel Başkanımız Sayın Gülhan ALTINOK Hanımefendi, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr.Zülkarneyin AVCI, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Serpil AKDENİZ, Genel Sekreterimiz Sayın Döndü TÜRKER, Üyemiz Sayın Tülay ÜNAL ile engelli çocuğu bulunan Teşkilat mensuplarımız ve aileleri katıldı.
Sayın Genel Başkanımız ve beraberindekiler şenliği gezip, çocuklarla yakından ilgilendi. Karşılarında Gülhan teyzelerini gören çocuklarımız, kendisine sarılarak bol bol fotoğraf çektirdiler. Öğrencilerle sohbet eden Sayın ALTINOK Hanımefendi, söz verdiği gibi yine sık sık bir araya geleceklerinin altını çizdi.
Ayrıca, şenlik kapsamında öğrencilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli hediyeler verildi. Program boyunca oyunlar oynayan, halaylar çeken çocuklarımız günün tadını doyasıya çıkardılar.
Okul Müdürü ve öğretmenleri, okulun genel durumu ve ihtiyaçları hakkında Sayın Genel Başkanımıza bilgiler vererek, bu güzel ve anlamlı ziyaret için kendilerine şükranlarını sundular. Sayın Hanımefendi de, ellerinden geldiğince öğrencilere her konuda destek olacaklarını ifade ederek, okul müdürü ve öğretmenlerini özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.