Emniyet Teşkilatı ve Polis Eşleri Kaynaşma - Yardımlaşma Derneği Olarak Atamızın Huzurundayız

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 78'inci yıldönümü münasebetiyle Emniyet Genel Müdürü Sayın Selami ALTINOK başkanlığındaki Emniyet Teşkilatı mensupları ve Genel Başkanımız Sayın F.Serpil AKDENİZ öncülüğündeki Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği olarak Anıtkabir'i ziyaret ettik. Programa Aslanlı Yoldan yürünerek mozoleye çelenk bırakılması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlandı. Ardından, beraberindeki heyetle Anıtkabir önünde hatıra fotoğrafı çektiren Emniyet Genel Müdürümüz Sayın ALTINOK, Misak-ı Milli Kulesinde Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.