Gazi Polis Memurumuz Ömer KULA’nın Evine Yapılan Ziyaret

04 Kasım 2016 tarihinde Emniyet Genel Müdürümüzün eşleri Sayın Gülhan ALTINOK Hanımefendi, Genel Başkanımız Sayın F.Serpil AKDENİZ ve Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Kalem Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Sülün İŞÇİ ile birlikte 27 Aralık 2015 günü Ankara Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli iken dış görevlendirme ile Şırnak ilinin Cizre ilçesinde terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyon sırasında roketli saldırı sonucu yaralanan Polis Memurumuz Ömer KULA ve ailesi ziyaret edildi. Gazimiz, misafirlerine olay günü ve olay sonrasında yaşadıklarını anlattıktan sonra yapılan bu ziyaret için kendilerine teşekkür etti. Sayın ALTINOK ve Sayın Genel Başkanımız vatanı için yaptıkları fedakarlıklardan ötürü Gazimize şükranlarını ifade ettikten sonra her zaman PEKAY ailesi olarak yanlarında olduklarını, en ufak sıkıntılarında dahi bize ulaşabileceklerini ve yardımcı olacaklarını sözlerine eklediler.