EMNİYET GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN M. CELALETTİN LEKESİZ’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİK

23 Şubat 2016 tarihinde Emniyet Genel Müdürümüz Sayın M. Celalettin LEKESİZ, PEKAY Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fatma Serpil AKDENİZ ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

PEKAY’ın faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi veren Sayın AKDENİZ, Ankara Kalkınma Ajansına değişik projelerle başvuru işlemlerine başlandığını, bunun yanısıra Avrupa Birliği projelerine de katılmak istediklerini belirtti. PEKAY’ın kuruluş yıldönümünde Anıtkabir’i ziyaret ettiklerini, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle de Teşkilat Mensubu eşleriyle bir kahvaltı düzenlemeyi planladıklarını, ayrıca yeni üyelikler için polis eşlerine davetiye gönderdiklerini ifade etti.

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın LEKESİZ, PEKAY Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Teşkilat mensuplarının çocuklarını eğitimde destekleyen bir organizasyonda, sosyal sorumluluk duygusuyla üstlendikleri görevler için yönetim kurulu başkan ve üyelerine teşekkür etti.

Emniyet Genel Müdürümüz, doğru projelerin kaynak bulmasının kolay olduğuna vurgu yaparak projelerin kalıcı olmasında yüzde seksen insan faktörünün, yüzde yirmi finans faktörünün etkili olduğunu dile getirdi. PEKAY’ın bu zamana kadar güzel işler yaptığına ve 2.500 öğrenciye burs verebilir duruma geldiğine değinen Sayın LEKESİZ, Polis Teşkilatı mensuplarının yaptığı desteklerin PEKAY’a kaynak olmasının anlamlı ve doğru bir adım olduğunu sözlerine ekledi.

“ÜRETİLEN PROJELERİN KARŞILIĞINI ALDIKÇA, HAYATA SOMUT OLARAK YANSIDIKÇA ÇOK KEYİF ALINIR. TÜM YORGUNLUĞUNUZ GİDER”

PEKAY’ın, gerek Kalkınma Ajansı, gerekse Avrupa Birliği projeleri hazırlayabileceğine değinen Sayın LEKESİZ, Teşkilat mensuplarının yıllık 20 TL, rütbesine göre 40 TL bağışlarıyla Teşkilat mensuplarının çocuklarından binlerce gence eğitim için PEKAY tarafından destek olunduğunu belirtti. Teşkilat mensuplarının PEKAY’a destek olması gerektiğine temas eden Sayın LEKESİZ, diğer yandan doğru projelerin kaynağını bulabileceğini belirterek, Kalkınma Ajansı ve Avrupa Birliği projelerinden PEKAY’ın ilave kaynak bulabileceğini ifade etti.

Konuşmasının devamında Sayın LEKESİZ, “Üretilen projelerin karşılığını aldıkça, hizmetlerimiz hayata somut olarak yansıdıkça çok keyif alırsınız, tüm yorgunluğunuz gider. Emniyet Genel Müdürlüğü olarak her konuda sizlere yardımcı olmaya hazırız.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Sıcak bir ortamda devam eden görüşmenin ardından, Genel Başkanımız, gösterdikleri yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Emniyet Genel Müdürümüz Sayın M. Celalettin LEKESİZ’e şükranlarını arz etti.