Engelli Bireye Sahip Teşkilat Mensuplarımız ve Ailelerine Yönelik Geleneksel Aile Pikniğimiz (16.05.2015)

Derneğimiz tarafından Emniyet Genel Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Türkiye Engelli Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın katkıları ile Türk Telekom sponsorluğunda, engelli bireye sahip teşkilat mensuplarımız ve ailelerine yönelik üçüncü kez gerçekleştirilen Emniyet Ailesi dayanışma ve kaynaşma pikniğimiz 16.05.2015 tarihinde İlbank Sosyal Tesisleri’nde düzenlendi.
Pikniğimize, 79’u engelli çocuğumuz olmak üzere toplam 450 kişi katıldı.
PEKAY Yönetim Kurulu üyesi Sayın Yasemin ÖRÜMCEK’in açılış konuşmasının ardından, Genel Başkanımız Sayın Mürvet ÖZDEMİROĞLU misafirlerimize hoş geldiniz dedikten sonra, bugüne kadar sayısız güzel etkinliklere öncü olan derneğimizin bundan sonraki amacının, bu etkinlikleri gelenekselleştirerek birlik ve beraberliğimizi artırmak olduğunu ifade etti. Sayın ÖZDEMİROĞLU ayrıca, ‘‘Marifet iltifata tabidir. Bizler, sizlerden aldığımız güç ve destekle başarılı çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımız yine sizlerin duaları ve destekleri ile katlanarak çoğalacaktır.’’dedi. Konuşmasının sonunda tüm faaliyetlerimizde bizden desteklerini esirgemeyen Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na, katkılarından dolayı TESYEV ve Türk Telekom’a, pikniğimizin düzenlenmesine vesile olan ve emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza ve ailelerine teşekkür eden Sayın Genel Başkanımız, misafirlerimize güzel bir gün geçirmeleri temennisinde bulundu.
Şişme oyun grupları, yüz boyama, palyaçolar, illüzyon gösterileri ve sahne şovları ile güzel saatler geçiren çocuklarımız, pikniğin tadını doyasıya çıkardılar.
Düzenlediğimiz bu faaliyetlerin gelenekselleştirilmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden teşkilat mensuplarımız ve aileleri, Polis Eşleri Kaynaşma – Yardımlaşma Derneği başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.