DERNEĞİMİZİN 28.OLAĞAN GENEL KURULU


   Derneğimizin 28.Olağan Genel Kurulu 16.01.2015 tarihinde saat 14.00’de Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğün de gerçekleştirildi.

  Toplantımız, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şube Başkanları ve temsilcileri ile Genel Merkez üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanlığı oluşturuldu. Faaliyet raporu ve bilançonun okunarak

oylanmasından sonra denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak oylandı. Ardından yeni Yönetim ve Denetim Kurullarının seçimine geçildi.
Yapılan gizli oylama ve açık tasnif sonucunda oy birliği ile, Yönetim Kurulu asil üyeliklerine; Mürvet ÖZDEMİROĞLU, Gülay ÜNSAL, Yasemin GÜNDAL, Yasemin ÖRÜMCEK, Nadire ASLAN, Selma TOPAKTAŞ, Emine AVCI, Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Gönül TAŞDELEN, Leyla AKSOY, Yasemin DİNÇ, Nuray İÇÖZ, Ayşe Nur SONAD, Sultan KINACI, Canan Sibel KOÇAK, Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Fatma Serpil AKDENİZ, Serpil KAMALI, Semra ŞENGÜN, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine; Serpil KESKİNKILIÇ, F.Dilek AVAN, Nezihat KARABABA seçildiler. Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarının seçiminin ardından şube açma ve kapatılma yetkisi Genel Merkez Yönetim Kurulu’na verildi.

   Dilek ve temenniler bölümünde Divan Başkanı Sayın Sultan YILMAZ, Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine seçilen Sayın Mürvet ÖZDEMİROĞLU’nu konuşma yapmak üzere kürsüye davet etti. Sözlerine, misafirlere hoş geldiniz diyerek başlayan Sayın Mürvet ÖZDEMİROĞLU, bu güzel derneğin kurulmasına öncülük eden ve kendilerinden önce derneğin çalışmalarında görev yapanlara teşekkür ettikten sonra, yeni yönetim kurulu olarak kendilerinin de aynı amaç ve heyecanla bu görevi sürdüreceklerini belirtti. Sayın ÖZDEMİROĞLU, 28 yıldır teşkilat mensuplarımıza ve ailelerine yardımcı olan derneğimizin, bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına özveri ile devam edeceğini ifade etti. Konuşmasının sonunda, Genel Kurula katılan herkese, ayrıca Divan Başkanı Sayın Sultan YILMAZ, Divan Katipleri Sayın Songül DEMİR ve Sayın Nurcan AKGÜN’e emeklerinden dolayı, teşekkür ederek, hediyelerini verdi.

   Genel Kurul sonrası düzenlenen akşam yemeğimize, Emniyet Genel Müdürümüzün eşleri Sayın Zehra LEKESİZ Hanımefendi onur konuğu olarak teşrif ettiler. Genel Kurulumuza ve akşam yemeğimize katılan tüm misafirlerimize tek tek hoş geldiniz diyen Sayın Hanımefendi, yeni yönetim kurulu üyelerimize ve tüm şubelerimize, 2014 – 2015 çalışma döneminin başarılı olması temennisinde bulundular.

   Programın sonunda, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürü eşi Sayın Aslıhan BAZ, kendi yazmış olduğu ‘‘Polis Eşi Olmak’’ adlı şiirini okuyarak misafirlere duygu dolu anlar yaşattı.